Популярна українська співачка Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників знімками з особистого і творчого життя в Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Як відомо, Настя іноді балує свою аудиторію кумедними і захоплюючими короткими роликами в соцмережі TikTok, де число її підписників вже перевалило за 2 мільйонів.

Цього разу співачка поділилася смішним відео, за кадром якого можна почути голос мами і її маленької доньки. Дівчинка драматично пхикає і жалібно просить у свого батька сосиску. Настя професійно увійшла в образ і мило округлила очі, прям як кіт з мультфільму "Шрек", а також, вдало озвучила дитину, якій сильно захотілося перекусити. Діалог звучить так:

- Що ти хочеш?
- Сссс... сосисочку
- Точно?
- Да...

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Варто нагадати, що багато років тому Настя демонструвала не тільки свої чудові вокальні здібності, але знімалася в українських кінофільмах: Аліса в Країні чудес в 2014 році, Червона шапочка в 2009 і Дуже новорічне кіно в 2007.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських креативно попрощалася з літом у лимонній сукні: "Завжди буде багато"

Нагадаємо, що Настя Каменських перетворила їх з Потапом собачку в барабанщицю: лапками по каструлі

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських підставила Юрію Горбунову голу частину тіла, поки Катю Осадчу затиснув Потап: кумам можна

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських показала, що робить з речами Потапа, поки він далеко: "Труси мої не одягай"