Відомий український футболіст, півзахисник донецького "Шахтаря" який отримав кілька вихідних і не допоможе збірній України в грі з Чехією знаходиться на відпочинку в французькій столиці.

Тарас, користуючись нагодою, просто з центру Парижа побажав своїм товаришам по національній збірній удачі і перемоги.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тараса Степаненка в мережі Instagram.

Публікація Тараса Степаненка, скріншот: Instagram
Публікація Тараса Степаненка, скріншот: Instagram

"Україна, до перемоги! Завжди зі збірною", - написав Тарас.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Це ще не все - після гри зі збірною Франції тренер збірної України (1:1) Олександр Петраков надав ряду гравців можливість відпочити, а Тарас Степаненко, користуючись нагодою, махнув з дружиною в Париж.

Гуляючи столицею Франції, закохані батьки трьох дітей не забули відвідати Монмартр. І підспівуючи місцевому вуличному музиканту, Тарас Степаненко зловив себе на думці, що свої вокальні здібності міг би монетизувати.

Також варто нагадати той факт, що збірна України з футболу зіграє зі збірною Чехії в товариському матчі в середу, 8 вересня. Гра відбудеться на стадіоні "Дусан Арена" в чеському місті Пльзень. Подивитися онлайн трансляцію матчу Чехія-Україна можна в середу, 8 вересня, о 21:45 на каналах Україна, Футбол 1 і платформі OLL.TV.

Напередодні збірна України виступала у відборі на Чемпіонат світу-2022, зігравши внічию з Казахстаном (2:2) і Францією (1:1). Після цих матчів в.о. головного тренера Олександр Петраков провів ротацію складу.

Збірну покинули Андрій П'ятов, Микола Матвієнко, Тарас Степаненко (всі – "Шахтар"), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Ілля Забарний, Віталій Миколенко (всі – "Динамо") і Руслан Малиновський ("Аталанта"). Були довизвані з резерву Юхим Конопля ("Шахтар"), Владислав Кочергін і Сергій Булеца (обидва – "Зоря").

Раніше повідомляли, Андрій Шевченко натякнув на повернення в збірну України і появу п'ятої дитини в сім'ї: "Це межа".

Як повідомляв Знай.uа, Україна закінчила виступ на Паралімпіаді в Токіо: майже 100 медалей і титулованість Макса кріпака.

Знай.uа писав, Артему Довбику - не можна, а Неймару можна? Легендарний футболіст вийшов на поле в "ліфчику-девайсі".