Популярна українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) радує тисячі українців своєю поп-музикою, але також не забуває про своїх шанувальників в соцмережі Instagram, з якими ділиться новинами зі свого насиченого життя і яскравими публікаціями.

Цього разу Яна розмістила чарівні знімки з даху столичної висотки, які жахнули і одночасно захопили всіх шанувальників. На знімку співачка позує на самому краю, практично без одягу, прикривши своє тіло білосніжною ковдрою. Жіночність Яни на даній фотосесії неймовірно надихає.

У підписі до фото Jerry Heil анонсувала дату виходу своєї нової пісні, про яку поки ще нічого невідомо, але маленький уривок трохи раніше вона дозволила почути шанувальникам, і він зібрав тисячі лайків і коментарів.

"<Новий дроп сьогодні о 20 🔥😮> оновлена Інфа: завтра о 8:00 😂" - написала Яна в публікації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова образила Jerry Heil на "Співають всі" і переплюнула Настю Приходько: "Хіба ж я не людина?"

Нагадаємо, незаймана Jerry Heil посеред Одеси зважилася на благання про допомогу: "Я вірю, зможемо..."

Як повідомляв Знай.uа, Jerry Heil змушена віддавати гроші на лисих чоловіків, крик відчаю почули всі: "Виростеш"

Також портал Знай.uа писав, що Jerry Heil після гучного "весілля" запалила з конкурентом Анастасії Волочкової: "Плакса і її танці"