Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" і "Ліга сміху" і є головним суддею шоу "Співають всі", часто радує мільйонну аудиторію цікавими публікаціями в Instagram.

Як відомо, українцям показали вже два випуски вокального шоу "Співають всі", які викликали захват практично у всіх глядачів. Зараз шанувальників готують до третього і активно розміщують уривки з ефіру на каналі "Україна".

Цього разу в кадрі з'явилися дві відомі співачки української естради - Оля Полякова і Наталія Погілевська. Зірки сидять в студії шоу і розмірковують на тему того, як важко доводиться учасникам такого масштабного проекту і тим людям, які готові піти проти натовпу і відверто заявити про свою думку, а також, як потім розгрібати наслідки скандалів після гучних слів на всю країну.

"Вмикай цієї суботи, о 21:00 на каналі "Україна", - написала Наталя у публікації.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Наташа Могилевська повстане проти Полякової: "Оля, досить..."

Нагадаємо, Наталя Могилевська з оберемком квітів привітала тезок з Днем ангела, але крильця не показала

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова образила Jerry Heil на "Співають всі" і переплюнула Настю Приходько: "Хіба ж я не людина?"

Також портал Знай.uа писав, що схудла Наталія Могилевська повернулася в минуле: як за часів Влада Ями