Телеканал "Україна" анонсував дату довгоочікуваної прем'єри другого сезону гіпершоу "МАСКА".

Після гучного першого сезону шоу, тисячі українців з нетерпінням чекають продовження улюбленого проекту. Організатори порадували глядачів - прем'єра нового сезону найзірковішого і загадкового шоу відбудеться вже 23 жовтня о 21:00 на телеканалі "Україна".

Другий сезон гіпершоу "МАСКА" обіцяє бути ще більш цікавим і інтригуючим. Глядачі побачать 20 абсолютно нових героїв, які зроблять все можливе, щоб їх особистості якомога довше залишилися в секреті.

Шоу Маска, фото з телеканалу Україна

"Вирішальним моментом у виборі зірки під маску стало вміння перевтілюватися, змінювати манеру спілкування, тембр голосу. Я з упевненістю можу сказати, що нашим детективам і нашим глядачам буде ой як не просто цього разу розсекретити учасників шоу!" - інтригує директор Департаменту розважальних програм каналу "Україна" Анатолій Сябро.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Музичний продюсер проекту Сергій Грачов також підтвердив складність кастингу. На етапі голосових проб потенційним учасникам потрібно було виконати близько 30 пісень абсолютно різних жанрів, напрямків, до того ж на різних мовах – все заради того, щоб заплутати глядачів.

"Згідно з правилами шоу, у нас повинно бути близько 40 відсотків учасників-співаків і 60 відсотків – не співаків. Невокалістів потрібно просто навчити співати, а зі співучими людьми нам необхіднознайти ту манеру виконання, при якій їхні тембри не були б впізнаваними", - заявив Сергій Грачов.

Шоу Маска, фото з телеканалу Україна

Режисери грандіозного проекту Костянтин Томільченко, Олександр Братковський, Ярослав Губський і Сергій Гуман розкрили подробиці створення вражаючих номерів для другого сезону "МАСКИ".

"У нас будуть учасники, яким через об'ємні костюми дуже складно переміщатись на сцені, томудля них потрібен особливий підхід до драматургії – з вражаючим своїм масштабом балетом, оригінальними сценічними рішеннями", – повідомив Ярослав Губський.

Шоу Маска, фото з телеканалу Україна

Крім цього, режисери-постановники зізналися, що в деяких постановках братимуть участь самі: "Проект настільки захоплюючий, що нам дуже хочеться не тільки придумувати і втілювати задумки, але і стати безпосередньою їх частиною!".

Нові яскраві образи та несподівані таланти продемонструє відомий ведучий Володимир Остапчук. Подробиці він поки не розкрив, але заявив, що одним перевтіленням у другому сезоні довів одного із зіркових детективів до сліз. А ще Остапчук закликав глядачів бути вкрай уважними до всього, що вони побачать і почують на сцені.

Шоу Маска, фото з телеканалу Україна

Нагадаємо, прекрасна фея увірвалася на шоу "Маска" і підкорила всіх: Оля Полякова позаздрить

Як повідомляв Знай.uа, жираф в перуці: на шоу "Маска" з'явиться найдовший і дивний персонаж

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова на шоу "Маска" ощасливила Андрія Данилка та Олега Винника: як на парубочому вечорі перед весіллям