Український виконавець, телеведучий, колишній учасник групи "ДіО.фільми" і чоловік співачки надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує своїх шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 640 тисяч осіб.

Подружня пара часто діляться моментами і новинами з особистого життя, присвячуючи шанувальників в найцікавіші подробиці. Зовсім недавно, в серпні, Надя і Володимир відзначили 10 років спільного життя, а в шлюбі пара перебуває вже 6 щасливих років.

Подружжя, як ніхто, знають про всі складнощі і особливості таких тривалих відносин, чому і присвятив новий пост Володимир. Чоловік відверто розповів шанувальникам, як сильно змінився за ці роки. Артист відзначив і внутрішні, і зовнішні зміни, які відбулися з ним за час шлюбу. Також, він залишив невелику пораду шанувальникам, про те, як зберегти сімейну ідилію.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Дантес порадував сам себе в порожньому залі, навіть Дорофєєва не прийшла: "Спочатку страшно, потім приємно"

Нагадаємо, танцюрист Дорофєєвої Женя Гончаренко ексклюзивно про побиття і дорогу реабілітацію: "Відсутня частина кістки черепа"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес влаштував вечірку без Наді Дорофєєвої: зате з мартіні

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес загнав у кут Надю Дорофєєву питанням про дітей: "Принесеш додому з концерту"