Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля часто присвячує підписників в подробиці своїх буднів, не соромлячись реальності, які бачать не всі телеглядачі. Так би мовити, проводить шанувальників "за лаштунки" свого яскравого і насиченого життя співачки.

Цього разу артистка розмістила короткий ролик в Insta Stories, на якому повідомила своїм шанувальникам, що вона успішно дісталася до Львова. Раніше вона запрошувала всіх слухачів на сольний концерт в Оперному театрі 29 вересня, о 19:00. У кадрі задоволена і радісна Оля сидить на пасажирському місці в салоні літака і корчить смішні пики, підспівуючи під завзяту звучну пісню.

"Я прилетіла", - заявила Оля Цибульська фронтмену група БЕZ ОБМЕЖЕНЬ Сергію Танчинецю.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що кума Дзідзьо Оля Цибульська видала, як вискочити заміж: "Викрасти і тримати в полоні"

Нагадаємо, Оля Цибульська проміняла свого таємного чоловіка на вечір з Григорієм Решетником: "Спасибі за свято"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська оселилася з трьома чоловіками, а Вікторія Булітко - з Арсеном Мірзояном: зірки поділилися своїми секретами

Також портал Знай.uа писав, що кума Дзідзьо Оля Цибульська "вибухнула" через нерозділене кохання: "Терпи цього тормоза далі"