Американський успішний актор Джейк Джилленхол розповів, яких зусиль йому коштувало знятися в 2002 році в комедійній драмі "Хороша дівчинка" із зіркою легендарного серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон.

Під час інтерв'ю для шоу "The Howard Stern Show", 40-річний артист поділився зворушливою історією, яку зберігав у своєму серці довгі роки. Як зізнався Джейк, любовні і відверті сцени в романтичному фільмі 2002 року з Дженніфер виявилися для нього справжніми тортурами. Причина крилася в щирих почуттях актора до своєї колеги протягом тривалого часу.

Ще більшої незручності додавав факт присутності великої знімальної команди під час таких пікантних сцен. Актор також зізнався, що під час зйомок постільних сцен між ними лежала подушка, використання якої стало ідеєю Еністон.

"Це було тортурами. Але разом з тим це і не було тортурами. Це було сумішшю того й іншого. Любовні сцени завжди дуже незручні, тому що зазвичай за цим процесом спостерігають 30 або 50 осіб. Це точно не заводить", - заявив Джейк.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Джейк відверто заговорив про свої почуття після стількох років мовчання, вже зараз перебуваючи в стосунках з 25-річною французькою моделлю Жанні Кадье. Чоловік розповів, чим спочатку його зачепила Дженніфер, а пізніше і закохала в себе.

"Працювати з нею було прекрасно, але і нелегко, тому що вона сильно подобалася мені протягом багатьох років. Але я закохався в неї не через "Друзів" - мені просто подобалася Джен як особистість", - заявив актор.

Нагадаємо, поки Facebook "помер": місце на кладовищі біля Мерилін Монро продають за 2 мільйони

Як повідомляв Знай.uа, Деніел Крейг у червоному смокінгу презентував "Не час вмирати": Джеймс Бонд не повинен стати жінкою

Також портал Знай.uа писав, що фото старіючої Мадонни без фотошопу злили в мережу: Алла Пугачова тепер красуня