Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" і учасник шоу "Танці з зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров) любить радувати свою публіку яскравими публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram.

У Insta Stories артист з'явився разом зі своєю партнеркою по танцях Єлизаветою Русиною, і відверто розповів про яскраві враження від останнього виступу на шоу. Нагадаємо, що у п'ятому випуску пара станцювала чуттєвий повільний фокстрот під пісню Pussycat Dolls –Perhaps.

Родзинкою виступу стало приголомшливе перевтілення Костянтина в ефектну Круеллу - головну героїню комедійного фільму, знятого за мотивами мультфільму Disney "101 далматинець"

Як повідомив артист, цей танець був для нього одним з найскладніших. Після виснажливих тренувань і виступу, Костянтина почали турбувати неприємні болі в м'язах.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Це перший танець, від якого у мене крепатура. Я прокинувся з відчуттям, ніби я розвантажував якісь вагони", - сказав артист на відео.

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Melovin, Настя Каменських і Сніжана Бабкіна згадали найстрашніші моменти в житті: "Відчуваю, зараз помру"

Нагадаємо, Melovin на "Танцях з зірками" відростив вуса, як у Зіброва - Кухар не встоїть: "Я зізнаюся тобі в любові..."

Як повідомляв Знай.uа, Melovin закурив після перевтілення в Круеллу на "Танцях з зірками": далі його чекає Леді Гага

Також портал Знай.uа писав, що у Melovin "закінчилася" фантазія на "Танцях з зірками", просить порад у простих українців: "Чого хотілося б?"