З'явилася інформації про стан здоров'я госпіталізованої з коронавірусом відомої телеведучої Лариси Гузєєвої. Справа в тому, що здоров'я телезірки значно погіршилося. За інформацією джерела, близького до оточення Лариси, заявив, що у телеведучої уражено 65% легенів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських телеканалів.

Лариса Гузєєва, фото: Instagram
Лариса Гузєєва, фото: Instagram

Повідомляється, що в стані телеведучої медики зазначають негативну динаміку. Їй рекомендовано дихальну гімнастику, спостереження і контроль лабораторних показників. Якщо сатурація опуститься нижче 95% ураження, то буде призначено лікування киснем.

Відомо, що Ларису Гузєєву було госпіталізовано з коронавірусом в кінці вересня. На 1 жовтня у неї було уражено тільки 7% легких. Нещодавно через погіршення стану Ларисі Гузєєвій призначили терапію для запобігання виникнення так званого "цитокінового шторму", який призводить до ураження внутрішніх органів — в ході цього ускладнення імунні клітини атакують організм, а не хворобу.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Лариса Гузєєва, скрін з відео
Лариса Гузєєва, скрін з відео

Джерела журналістів заявляли, що у артистки з'явилися проблеми з диханням, і вона лежить в кисневій масці. Її госпіталізували після повернення з поїздки до Криму. Там вона проходила оздоровчі процедури в одній з приватних установ.

Раніше повідомляли, Ілля з "Холостячки" повернувся до колишньої, але ім'я Мішиної не сходить з вуст навіть з дитиною на руках: "Щодня кажу - вистачить...".

Як повідомляв Знай.uа, ведучу "Давай одружимося" Ларису Гузєєву рятують від коронавірусу під крапельницею: "Ця гидота...".

Знай.uа писав, Юрій Дудь зрадив Україну, вирізавши слова Івангая про війну з Росією: "Мої ровесники вмирають".