Популярна українська виконавиця, екс-солістка групи "Время и Стекло" і дружина співака Володимира Дантеса, Надя Дорофєєва , вирішила нагадати своїм шанувальникам про важливе. Новою публікацією вона поділилася в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Дорофєєва повідомила, що 13 жовтня відзначають Всесвітній день без бюстгальтера.

"Назва кумедна, але його суть дуже важлива! Я ніколи не говорила вам про те, що на моїх грудях є шрам. Весь цей час я замазувала його тональним кремом, ховала під одягом, маскувала всіма можливими способами... і тільки недавно прийняла і полюбила», - зізналася співачка.

Вона повідомила, що всього лише кілька років тому вона перенесла захворювання грудей.

Скрін, Instagram Дорофєєва
Скрін, Instagram Дорофєєва

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Цей шрам нагадує мені про те, що 4 роки тому в моєму житті трапилася фіброаденома і подальша операція з її видалення. Фіброаденома-це найбільш поширене доброякісне утворення в молочній залозі. Вона виникає з різних причин-щоб це відстежити і зупинити, важливо звернутися до фахівця! Регулярні чек-апи суперважливі, це наш шанс вчасно виявити проблему!», - відверто розповіла Надя, закликавши жінок не ігнорувати проблему і регулярно обстежуватися у мамолога.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, скріншот: YouTube
Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, скріншот: YouTube

"Моя дівчинка!!! Кайф, що поділилася!!", - підтримав її в коментарях чоловік.

"Це дуже важливий і потрібний пост!", "Надя, у мене теж була фіброаденома в правій грудях. Мені 18 років», «Це реально важливий пост на дуже важливу тему. Спасибі за такі чесні слова», - захоплені шанувальники.

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес заговорив про важку втрату, більше ніколи не будуть разом: "Видалив зі свого життя".

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва побешкетувала на ліжку в тоненьких трусиках без Дантеса: "Можу не надягати".

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва потрапила в руки поліції, Дантес не допоможе: "Ви заарештовані"