Популярна українська телеведуча, зірка "Нового каналу", ведуча програми "Аферисти в сітях" і кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram. У журналістки майже 320 тисяч мережевих шанувальників.

Цього разу телеведуча вирішила розбавити осінній настрій українців яскравим фотосетом з зеленим вбранням і шкіряним луком, який було зняо в студії, швидше за все для нового випуску "Аферистів".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Крістіни Лебідь в мережі Instagram.

Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram

"А на ранок Попелюшка зовсім зіпсувалася", — в іронічній манері підписала публікацію телеведуча.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Так, шанувальники в новій публікації можуть побачити відразу два свіжих знімка. На першому Олена-Крістіна Лебідь міряє зелену сукню, на її голові все та ж звична телеглядачам руда зачіска і великі сережки, які прикрасили її вуха.

Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram

А ось на другому знімку сюрпризів побільше - телеведуча одягла на себе чорний лук з пальто, штанів і черевиків. Даний наряд дуже схожий за стилістикою на той, в яких ходять герої культового фільму ще братів Вачевскі - "Матриця". Важко не погодитися, що Олена-Христина могла б скласти компанію самому Нео, вже після "переродження".

Раніше повідомляли, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь розвалилася під святковою ялинкою в жовтні: "Вже Новий рік?".

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь дістала до небес худими ніжками: раскарячка для Розенка.

Знай.uа писав, ідеальний сюжет для "Емілі в Парижі": закоханий чоловік влаштував неймовірне під Ейфелевою вежею.