Всесвітньо відома британська акторка, яка з'явилася на світ в передмісті Парижа, а також в юному віці стала кумиром для мільйонів дітей, виконавши роль Герміони Грейнджер у фільмах за мотивами роману "Гаррі Поттер" - 31-річна Емма Вотсон знову радує відданих шанувальників.

Відомо, що світова зірка зараз поставила свою кінокар'єру на "паузу" і займається тим, що подобається. Емма почесний Посол доброї волі ООН, захисниця жіночих прав і завзятий любитель літератури. Але це далеко не все...

Емма Уотсон, фото: Instagram
Емма Уотсон, фото: Instagram

Нещодавно Вотсон побувала на премії британського принца Вільяма, де своєю весільною сукнею з десяти різних нарядів в одному буквально затьмарила Кейт Міддлтон. А ось вже буквально кілька годин тому в її Instagram з'явився цікавий пост про роботу з камерою.

Публікація Емми Уотсон, скріншот: Instagram
Публікація Емми Уотсон, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Взятися за камеру і дізнатися, як вона працює, — це дуже надихаюча річ, яку я дізналася в умовах ізоляції. У мої юні роки я завжди думала, що найчарівнішим і найзахоплюючим бути чиєюсь "музою"; і, звичайно ж, як жінки, ми надихаємо... але це щось інше - мати можливість розповісти свою історію та історію інших людей", - поділилася Емма.

Публікація Емми Уотсон, скріншот: Instagram
Публікація Емми Уотсон, скріншот: Instagram

Акторка і взагалі чудова людина - Емма Вотсон опублікувала два знімки з великою кінокамерою. Важливо зазначити, що це не "дзеркальний" фотік, а це справжня камера з усіма чудесами інженерної думки. Дані знімки за лічені години зібрали більше 1.8 млн лайків, що говорить про те, що Еммі потрібно забути про паузи в своїх публікаціях і давати таких "смаколиків" своїм фанатам побільше, адже за нею дуже сумують. Навіть акторка Різ Візерспун відреагувала на її публікацію смайликом у вигляді "сердечка".

Не секрет, що після святкування свого 30-го Дня народження у акторка залишається велика, буквально величезна кількість шанувальників серед молодої аудиторії. Однак, здається, Еммі більше подобатися проводити час зі своїми залицяльниками і ставати героїнею жовтої преси, де про її нових хлопців пишуть буквально з місяця у місяць.

Раніше повідомляли, Емма Вотсон виходить заміж? Герміона з "Гаррі Поттера" з'явилася в образі нареченої.

Як повідомляв Знай.uа, у мережі з'явився офіційний трейлер нового приквелу про Гаррі Поттера: чекати залишилося недовго.

Знай.uа писав, продовження "Гаррі Поттера" знімуть без Герміони? Емма Вотсон хоче відмовитися.