Американська акторка і фотомодель Меган Маркл, яка також є законною дружиною принца Гаррі - онука королеви Великобританії Єлизавети II, зрідка радує шанувальників новими публікаціями в соцмережах.

На фан-сторінці знаменитості в Instagram, за якою стежить понад 900 тисяч осіб, розмістили зворушливу фотографію королівської сім'ї. У кадрі Меган тримає на руках свою молодшу доньку Лілібет, а принц Гаррі позує поруч. Подружжя виглядає дуже щасливими і широко посміхаються на камеру.

Як відомо, що Меган і Гаррі назвали свою доньку на честь королеви, яку близькі люди в дитинстві називали Лілібет. Друге ім'я дівчинки - Діана. Багато відзначили, що таким чином принц висловив повагу своїй бабусі і мамі.

Лілібет офіційно внесли в список спадкоємців престолу Великобританії через сім тижнів після її народження, в червні місяці. В даний час дівчинка займає восьме місце в черзі на трон, її старший брат Арчі знаходиться на сьомому місці, а батько Гаррі на шостому.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Меган Маркл і принц Гаррі з донькою
Меган Маркл і принц Гаррі з донькою

Раніше ми писали про те, що принц Гаррі не змирився з втратою леді Діани і пішов до психолога через Вільяма: "Я завжди буду..."

Нагадаємо, що Єлизавета II провела ніч у лікарні після відмови від алкоголю: у палаці прокоментували ситуацію

Як повідомляв Знай.uа, принц Гаррі і Меган Маркл влаштували гучний скандал в готелі: скоро можуть розлучитися

Також портал Знай.uа писав, що принц Гаррі і Меган Маркл вперше з'явилися на людях через місяці після народження малюка: як виглядає королівська парочка