Як відомо, те, що відбувається в спальні людей, не завжди залишається там. І чоловіки і жінки люблять обговорити цю справу зі своїми друзями. Зірки висловили свої думки про це.

Про це йдеться в новому сюжеті програми "Зірковий шлях", де регулярно обговорюють найактуальніші новини зі світу шоу-бізнесу.

Зараз такими розмовами нікого не говориш, адже люди готові це обговорювати постійно. Це означає, що світ стає все більш відкритим, але, чи всім це подобається.

Першою висловилася з цього приводу Оля Цибульська.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Пітон свого чоловіка з дівчатками Я обговорювати не готова. Мені здається, на це він і інтим, щоб залишатися між нами " - розповіла співачка. Підтримала її в цьому питанні Мішель Андраде, адже вона вважає, що якщо це ваше, то і залишатися повинно між вами, і це справедливо по відношенню до свого партнера.

Тетяна Решетняк не так ставиться серйозно до цього питання, і може обговорити інтимні справи зі своїми подругами, але, не часто, так як їх не так багато у неї.

Телеведучий Володимир Остапчук вирішив відразу пожартувати:"у нас є група в WhatsApp, і ми кидаємо один одному фоточки".

Влад Остапчук, фото з Instagram
Влад Остапчук, фото з Instagram

Далі він зазначив, що найімовірніше це міф, і чоловіки нічого ніколи не обговорюють, на відміну від жінок. А ось його дружина була б не проти, якби це сталося, адже у неї таке відбувається частенько.

Кухар і Стоянов, скрін, Instagram
Кухар і Стоянов, скрін, Instagram

"Мені цікаво розповісти і послухати" - говорить Олександр Стоянов, а ось його дружина Катерина Кухар зазначила, що потрібно знайти правильну людину, якій можна це розповісти.

Нагадаємо, що вагітна Оля Цибульська "відростила" вуса

Також, Вова Остапчук відвіз кохану Христину в Париж, щоб потрапити в казку

Раніше повідомляли, що лєгенда "Танців з зірками" Катерина Кухар йде зі сцени