Відома українська акторка, гумористка і зірка розважального проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко любить радувати свою віддану публіку яскравими публікаціями з творчого життя.

Як відомо, артистка бере участь у багатьох проектах, серіалах і фільмах. Популярність 38-річної рудоволосої красуні зростає з кожним роком, а її харизма і талант підкорює серця тисячі українців. За її особистим акаунтом в соцмережі Instagram стежить понад 200 тисяч осіб.

Скрін, Instagram Булітко
Скрін, Instagram Булітко

Цього разу, замість звичних кумедних знімків зі зйомок "Дизель шоу", Вікторія розповіла про своє найважливіше рішення в житті - вибір майбутньої професії. Як повідомила артистка, в дитинстві вона бачила себе в різних ролях. Дівчина мріяла стати вчителем, лікарем, і навіть водієм громадського траспорту.

На долю Вікторії вплинула американська зірка поп-музики Брітні Спірс. Знаменитість надихнула тоді ще маленьку дівчинку на творчу професію.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Але всі мої мрії "обламала" Брітні Спірс. Коли тільки з'явилися її кліпи, я брала в руки дезодорант і підспівувала перед дзеркалом. Ось тоді, напевно, я і визначилася зі своєю майбутньою професією. Вирішила, що буду артисткою", - написала Вікторія Булітко.

Нагадаємо, "Люблю тебе, напиши...": красуня з "Дизель Студіо" Вікторія Булітко змусила чоловіків піти на подвиг Пушкіна

Як повідомляв Знай.uа, Євген Сморигін з "Дизель шоу" знову став дідом, але йому сподобалося: з сигарою, келихом і весь в піні

Також портал Знай.uа писав, що Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" оголила груди майже до пупка, але мама оцінила: "Моя доця, люблю"