Відома українська акторка, гумористка і зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко знову почала радити своїм підписникам, як найкраще змінювати своє життя. Акторка продовжує наполягати на тому, що можна отримати те, що дуже хочеш, навіть не маючи нічого в кишенях.

Також акторка вирішила показати кілька фотографій, які зможуть надихнути її фанатів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Вікторії Булітко в мережі Instagram.

Публікація Вікторії Булітко, скріншот: Instagram
Публікація Вікторії Булітко, скріншот: Instagram

"Друзі, не забувайте, що життя прекрасне! Але, також не забувайте, що воно швидкоплинне. Вибирайте для свого життєвого шляху тих людей, з ким хочеться робити спільну справу, подорожувати, кому хочеться довіряти, хто тебе надихає, з ким ти відчуваєш себе вільним, особливим і щасливим.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вікторія Булітко, скріншот: Instagram
Вікторія Булітко, скріншот: Instagram

Вибирайте ту роботу, яка приносить вам задоволення, кайф, позитив, викликає інтерес, радість, і дає багато енергії, незважаючи на втому. Пам'ятайте, що все в ваших руках. І що, дуже важливо жити з вдячністю, щодня.

Ця енергія дасть вам сил і допомагатиме у вашому шляху. І, пишу я це не тільки для тих, хто ще не вибрав свій вектор, але і для тих, хто хоче, щось змінити, але боїться. Повірте, це не порожні слова. Сама пройшла звивистий шлях). Тому, як їхала із Запоріжжя до Києва в нікуди, не маючи за спиною нічого, крім батьківського благословення.

При цьому, житла свого не було, а в кишені скромно лежали 100$ (долар тоді був по 8). Але, найголовніше, що я вірила в те, що, якщо ти хочеш, до чогось прагнеш, і всередині переповнений світлою енергією, то у тебе все вийде. P. S. Добра, миру, кохання!", - пише Вікторія Булітко.

Раніше повідомляли, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" розповіла про тернистий шлях на сцену: "мої мрії" обламала "Брітні Спірс".

Як повідомляв Знай.uа, "Люблю тебе, напиши...": красуня з "Дизель Студіо" Вікторія Булітко змусила чоловіків піти на подвиг Пушкіна.

Знай.uа писав, акторки "Дизель шоу" Яна Глущенко і Вікторія Булітко показали найбільшу проблему поліцейських: "Електрика закінчилася".