Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже давно живе в Києві і дуже щаслива.

Переможниця проекту на своїй сторінці в Instagram, за якою стежить вже більше 280 тисяч чоловік, часто спілкується зі значною армією шанувальників і розповідає про подробиці життя з новим чоловіком.

Анна Богдан і Михайло Заливако, фото: jetsetter.ua
Анна Богдан і Михайло Заливако, фото: jetsetter.ua

Цього разу Анна показала в своїх Insta Stories чергові заняття в спортзалі з Михайлом, тільки цього разу до них вирішив приєднатися учасник "Холостячки" Дмитро Шевченко, який в новому сезоні шоу боровся за серце співачки Злати Огнєвіч.

У кадрі дівчина активно боксує, а Дмитро впевненого відбиває її удари в спеціальних рукавичках. Михайло Заливако в цей момент знаходиться в залі і знімає всі зусилля Анни на камеру, підбадьорюючи свою кохану.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Анна Богдан "забула" надіти штани і показала те, що повинен бачити тільки Михайло Заливако

Нагадаємо, що Анна Богдан заговорила про болісне розлучення з колишнім - Михайлу Заливако варто прикрити вуха: "Я відчувала себе..."

Як повідомляв Знай.uа, "Холостяк" Михайло Заливако підкинув Аню Богдан на екстремальній висоті: "Любить, по обличчю не видно"

Також портал Знай.uа писав, що Холостяк Заливако виявився нечупарою в сімейному житті, Ганні Богдан буде нелегко: розкидав мокрі речі по кімнаті