Стало відомо про те, що стане новими тренерами у вокальному шоу "Голос країни-12". Вже знайомі обличчя в абсолютно несподіваному складі. Хто ними стане.

Зовсім скоро на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра нового сезону шоу, де глядачів чекає нова сторінка в історії музичної індустрії, і вже з'явилися перші подробиці про проект.

Телеканал назвав імена оновленого складу наставників, і сталося це в прямому ефірі проекту "Танці з зірками", де троє з них і з'явилися.

Це авторитетний український продюсер Потап, співачка, яка перемогла в попередньому сезоні Надя Дорофєєва, а також артистка Оля Полякова. Найімовірніше, саме її взяли на місце Тіни Кароль, від якого вона не так давно відмовилася, а ось запропоновану кандидатуру Юлію Саніну продюсери мабуть не стали розглядати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Четвертим тренером став рок-легенда Святослав Вакарчук, який звернувся до колег і глядачів через екран.

"Не очікували? А я вже тут. Зустрінемося в новому сезоні "Голосу країни", - сказав Вакарчук.

"Так звучити твоя країна" - саме з таким слоганом пройде новий сезон, який повинен буде початися вже в кінці січня. Творці будуть шукати талановитий голос. Це може бути будь-яка людина, яка живе поруч з вами, і про талант якого повинна дізнатися вся країна.

"Всі сили, досвід, знання я направлю на перемогу своєї команди", – розповіла Оля Полякова.

"Мені хотілося б, щоб в цьому сезоні учасник з моєї команди досяг максимуму", - прокоментував Потап.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва розповіла Джамалі, як потрапила до лікарні

Раніше повідомлялося, що Святослав Вакарчук після розлучення оцінив Еліну Світоліну

Також, Брітні Спірс змусила Потапа святкувати Новий рік восени і без Насті Каменських