Українка, яка отримала свою популярність завдяки незвичайній зовнішності, а також схожості з лялькою Барбі, Валерія Лук'янова вирішила поговорити про те, чи варто міняти прізвище.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина розповідає рідкісні факти про незвичайні явища, а також дає поради шанувальникам, висловлюючи свою думку на ту чи іншу тему.

У дівчини запитали, чи можна міняти прізвище дворянського роду, з прізвища вітчима, наприклад. Чи змінить дане рішення Ваше життя в майбутньому, і як правильно вчинити в такій ситуації.

"Особисто я вважаю це фундаментально важливо. Прізвища знатних родів це надзвичайно важливо. Це ваша суть, ваша історія, яку не можна ігнорувати. В аристократичних і дворянських сім'ях прихована величезна сила. Я б навіть сказала СИЛИЩА " - сказано в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Валерія Лук'янова зазначає, що це не просто люди, а особлива порода, і навіть якщо ви забули свій рід і своє коріння аристократа по крові, вас можна з легкістю обчислити за деякими факторами, серед яких зовнішність, поведінка і ДНК.

Валерія Лук'янова, фото: Instagram
Валерія Лук'янова, фото: Instagram

"Це люди донезмоги тактовні, пунктуальні, добрі, чуйні, освічені і тягнуться до нових і нових знань в будь-якому віці, справедливі, відповідальні, вони собою немов регламентують простір, впорядковують його. Вони скрізь наводять гармонію. Це унікальні люди! Їх присутність це світло, що осяває будь-яку, навіть саму моторошну темряву. У них стільки сили, енергії і мудрості, що слухати їх будуть всі типи людей з відкритим ротом, якщо вони поставлять собі таке завдання. Це люди, які до всіх можуть з легкістю знайти підхід. Вони можуть знайти вихід з будь-якої навіть найскладнішої ситуації, можуть з легкістю погасити будь-який конфлікт " - продовжила жінка.

Валерія Лук'янова, фото: Instagram
Валерія Лук'янова, фото: Instagram

Вона вважає, що таким корінням потрібно пишатися, і ні в якому разі не відмовлятися від цього.

Нагадаємо, що Одеська Барбі Валерія Лук'янова назвала речі, які допомагають молодіти і наповнюватися енергією: відмова від сексу, алкоголю і любовних пригод

Раніше повідомлялося, що вдесська Барбі Валерія Лук'янова вирішила, що більше не потребує їжі

Також, вдесська Барбі Валерія Лук'янова розповіла, як ні в якому разі не можна одягатися