Відомий український співак, композитор і володар легендарних вусиків Павло Зібров обожнює радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Павло Зібров розмістив серію фотографій з концерту, який організував артист і ректор університету культури Михайло Поплавський з нагоди майбутніх новорічних свят. У кадрі можна побачити величезну сцену, на якій виступають знаменитості з колективом привабливих дівчат, також на знімках присутній співак Віктор Павлік і Анна Буткевич.

Скріншот з Instagram, Павло Зібров
Скріншот з Instagram, Павло Зібров

Як повідомив Зібров, на сцену його запросив Поплавський і його команда, але програму самого заходу він не повідомив. Артист пообіцяв, що глядачі побачать все своїми очима в новорічну ніч.

"Я радий дарувати глядачам свої позитивні емоції та драйвовий настрій! Чекайте в новорічну ніч на телеекранах!" - написав Павло Зібров.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/pavlo_zibrov/
Скріншот з коментарів, instagram.com/pavlo_zibrov/

Скріншот з коментарів, instagram.com/pavlo_zibrov/
Скріншот з коментарів, instagram.com/pavlo_zibrov/

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров ніжно зізнався в коханні, забувши про Марину: "Разом ми сила"

Нагадаємо, що Павло Зібров запалив з Ганною Трінчер перед мільйонами українців за "бажанням" Поплавського: "Вже в розпалі"

Як повідомляв Знай.uа, Павло Зібров зізнався, чого ніколи не допустить у відносинах з Мариною: "Ми проти"

Також портал Знай.uа писав, що Павло Зібров влаштував "трійничок" з підопічною Ганною Трінчер і Михайлом Поплавським: "Чого і вам бажаю"