Відома навіть українським телеглядачам, які свого часу насолоджувалися переглядом програми "Дом-2", російська телеведуча і співачка 44-річна Ольга Орлова - здивувала багатьох своїх шанувальників і навіть друзів. Справа в тому, що Оля таємно вийшла заміж за відомого бізнесмена Валерія.

Про це, через деякий час, Ольга Орлова заявила на своїй сторінці в мережі Instagram.

Оля Орлова, фото: Instagram
Оля Орлова, фото: Instagram

До цього Ольга ділилася знімками, на яких демонструвала свого коханого тільки зі спини. Приводом для несподіваної відвертості став новий статус Орлової. Як виявилася, екссолістка "Блестящих" більше двох місяців тому вийшла заміж.

"Я довго думала говорити чи ні, але все-таки хорошими новинами дуже приємно ділитися). І я хочу, щоб ви дізналися про це саме від мене) 27.09.2021. Ми розписалися рівно в другу річницю нашого знайомства. Тихо, скромно, удвох. Я завжди вірила, що десь по землі ходить чоловік, який шукає мене так само, як і я його. І я його зустріла! Мого найкращого чоловіка на світі! Я дуже щаслива!!! І хочу поділитися цим щастям з вами!!! P. S. не втомлюся повторювати, що після сорока життя тільки починається!!!", - написала Орлова.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Про те, що Орлова зустрічається з новим коханим, стало відомо рік тому. Зірка розповіла, що Валерій старший за неї на десять років і є власником власного бізнесу. Також вона повідала, що вона і наречений живуть разом і планують узаконити стосунки. З обранцем телеведуча познайомила і свого сина Артема.

"У них прекрасні стосунки. Мій син щасливий, коли його мама щаслива. Тому він ніколи не сприймав в багнети моє особисте життя", — зізналася Орлова в розділі Stories свого мікроблогу в Instagram.

Раніше повідомляли, колишня учасниця групи "Срібло" Ольга Серябкіна стала мамою: дитину назвали, як пророка з Біблії.

Як повідомляв Знай.uа, Наташа Корольова помстилася стриптизеру Тарзану з чужим чоловіком: застрибнула, не соромлячись.

Знай.uа писав, "Просто пощастило...": Йосип Пригожин зробив Валерії несподіваний подарунок-свято вдалося.