Для всіх шанувальників великого футболу, а також для вболівальників біло-синюшних "найсильнющих", з'явилися дуже важливі новини. Відомо, що в середу, 8 грудня, столичне "Динамо" в Лісабоні на "Ештадіу да Луж", в рамках шостого туру групи Е Ліги чемпіонів зіграє з Бенфікою.

Стартовий свисток пролунає рівно о 22:00 за Києвом. Головним арбітром матчу буде Денис Айтекін (Німеччина).

Пропонуємо нашим читачам детальніше дізнатися про майбутній поєдинок.

Динамо, instagram.com/fc_dynamo_kyiv
Динамо, instagram.com/fc_dynamo_kyiv

За словами футбольних експертів, для Динамо майбутній матч не матиме ніякого турнірного значення, оскільки для киян завершено не тільки виступ у Лізі чемпіонів, а й весь єврокубковий сезон.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Команда Мірчі Луческу, набравши всього одне очко в п'яти поєдинках групи, вже не зможе піднятися вище останнього місця в квартеті.

"Динамо" Київ, фото: Instagram
"Динамо" Київ, фото: Instagram

Динамо вирушило на майбутній матч з Бенфікою у складі 23 футболістів. У майбутньому поєдинку головному тренеру киян Мірчі Луческу належить вирішити завдання з правим захисником, оскільки він не зможе розраховувати на Томаша Кендзьору, який, за інформацією ЗМІ, підхопив коронавірус. Проте в його розпорядженні будуть Олександр Тимчик і Олександр Караваєв.

Орієнтовні склади:

Бенфіка: Влаходімос, Алмейда, Отаменді, Вертонген, Лазаро, Маріу, Вайгль, Грімальдо, Сілва, Евертон, Нуньєс.

Динамо: Бущан, Тимчик, Забарний, Сирота, Миколенко, Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Циганков, Вербич, Гармаш.

Раніше повідомляли, "Шахтар" зіграв внічию з "Шерифом" у матчі Ліги чемпіонів: перемогу упустили на останніх секундах.

Як повідомляв Знай.uа, ексфутболіста "Динамо" Артема Мілевського затримали? У мережі обговорюють неоднозначні кадри з київського ресторану.

Знай.uа писав, якщо не Мессі - то хто? Роналду з ганьбою упустив свій "Золотий м'яч", повний список його конкурентів.