Катерина Осадча - популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. До повноліття з 13 років працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, проте згодом прийняла рішення повернутися в рідну Україну.

Телеведуча заслужила визнання не тільки телеглядачів, а й фанатів в соцмережі Instragram, де за нею стежить понад 1,7 мільйона чоловік. Завдяки своєму модельному досвіду, Катерина Осадча знає все про вдалі кадри. 38-річній знаменитості завжди вдається обрати відповідний ракурс, цікаву локацію і яскраве вбрання, щоб кожна нова публікація зібрала якомога більше позитивних реакцій.

Катя Осадча, фото з Instagram
Катя Осадча, фото з Instagram

На офіційній сторінці шоу "Світське життя" розмістили парочку розкішних знімків з недавнього заходу, організованого відомим французьким брендом Dior в Україні.

Скріншот з Instagram, Катя Осадча
Скріншот з Instagram, Катя Осадча

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У кадрі Катерина позує поруч з популярними знаменитостями - телеведучою Машею Єфросиніною, співачкою Джамалою і Сантою Дімопулос. Всі дівчата виглядають шикарно, в стильних і елегантних нарядах і з сліпучою посмішкою на обличчі.

"Неймовірний різдвяний бранч від @dior 😉 Як світські модниці розпочали святковий сезон - уже незабаром у "Світському житті" 🎄🎅🏻❤️", - написали у публікації.

Скріншоти - instagram.com/svitsketv/
Скріншоти - instagram.com/svitsketv/

Скріншоти - instagram.com/svitsketv/
Скріншоти - instagram.com/svitsketv/

Нагадаємо, Катя Осадча зібрала разом Владу Седан, Олександра Шовковського та Миколу Тищенка - "Ви собі рейтинг опустіть"

Як повідомляв Знай.uа, Джамала відповіла, скільки їй заплатили на Євробаченні: "Крім кришталевої нагороди, я отримую ще..."

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Горбунов і Катя Осадча привели нову "жінку" в своїй будинок і одягли за свій рахунок: "Фокусники"