Південнокорейський серіал в жанрі виживання і трилера "Гра в Кальмара" від Netflix наробив багато шуму серед глядачів і набрав неймовірну популярність, також як і його головні герої.

Акторка Кім Чжу Рен зіграла в "Грі в кальмара" роль яскравого і досить негативного героя під сюжетний номером 212, а зараз активно розвиває свій аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить вже більше 2 мільйонів чоловік.

Цього разу, замість чергових фотографій зі зйомок і світських заходів, 45-річна знаменитість поділилася зворушливим і рідкісним знімком зі своєю маленькою донькою і чоловіком. Схожість акторки і дівчинки вражає, та й її коханий відрізняється особливою харизмою.

"Сім'я - це любов", - написала Кім Чжу Рен в публікації.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ти така красива", "Обидві такі милі", "Красива сім'я", "Щасливого Різдва всій родині", - написали численні шанувальники акторки в коментарях.

Кім Чжу Рен, фото з Instagram
Кім Чжу Рен, фото з Instagram

Кім Чжу Рен, фото з Instagram
Кім Чжу Рен, фото з Instagram

Кім Чжу Рен, фото з Instagram
Кім Чжу Рен, фото з Instagram

Нагадаємо, що нова південнокорейська дорама "Поклик пекла" претендує на рекорд "Гри в кальмара" - 80 країн за добу

Як повідомляв Знай.uа, Хо Ен Чон з "Гри в кальмара" дісталася до червоної доріжки: Кара Делевінь і Ніколь Кідман "залишилися за бортом"

Також портал Знай.uа писав, що Netflix зніме другий сезон "Гри в кальмара": чого очікувати від південнокорейського хіта