Для шанувальників культового серіалу "Секс у великому місті" персонаж Керрі Бредшоу завжди була просто Керрі. Звичайно, вона не завжди зібрана, часом наївна, любляча взуття модниця, яка закохується в містера Біга, зрештою виходить за нього заміж і, як ми всі тепер знаємо, стає вдовою в першій же серії продовження проєкту.

Що ж, безглузда смерть Біга стала не найбільшим одкровенням сиквела "І просто так". Новий епізод розкрив нам ще один приголомшливий факт - виявляється, насправді повне ім'я Керрі звучить як... Керолайн!

Сара Джессіка Паркер, фото: Instagram
Сара Джессіка Паркер, фото: Instagram

Сам процес "знайомства" з усім відомою героїнею відбувається досить сумбурно. Керрі заходить у винний магазин, який вона явно часто відвідувала в минулому, і власник відразу ж вітає її і звертається як до "Керолайн".

Кріс Нот і Сара Джессіка Паркер
Кріс Нот і Сара Джессіка Паркер

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фанати в мережі кажуть, що просто не були до такого готові. Найдопитливіші раніше могли бачити сторінку персонажа у Вікіпедії, де вона позначена як "Керолайн Марі "Керрі" Бредшоу". Але до цього часу це ім'я не було каноном, і на офіційному сайті HBO вона як і раніше вказана тільки як Керрі.

У серіалі і двох фільмах, створених на його основі, довгий час приховували передісторію і імена деяких персонажів. Наприклад, ми не знали, що містера Біга звуть "Джон", до кінця шостого сезону "Сексу у великому місті".

Раніше повідомляли, "Секс у великому місті", 20 років потому: чи ходила Сара Джессіка Паркер з подругами до пластичного хірурга.

Як повідомляв Знай.uа, "Ось вам і дружба": Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс вирішили "потопити" Кріса Нота і приєднатися до звинувачень?

Знай.uа писав, Крісу Ноту з "Секс у великому місті" загрожує суд: "Відразу дві жінки звинувачують".