Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна обожнює радувати віддану армію шанувальників свіжими і яскравими публікаціями у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч осіб.

Цього разу Антоніна поділилася архівним знімком зі своїми старшими братами - Іваном, який зараз є батьком Януарієм у Ніжинській церкві Іоанна Богослова, та Андрєм. У кадрі три зіркових дитини Ніни Матвієнко виглядають зовсім юними, хоча старший син, службовець Богу, позує на фото вже в церковному вбранні.

"Два синочки і лапочка доця" - так казав тато @gonchar.petro", - поділилася спогадами артистка.

Скріншот з Instagram, Тоня Матвієнко
Скріншот з Instagram, Тоня Матвієнко

Також співачка показала миленькі листівки, які їй надсилали люблячі брати на різні свята. На одній з них намальована дата - 1995 рік, тоді їй було всього 14 років.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що Антоніна пішла стопами своєї відомої мами, народної співачки Ніни Матвієнко, А Іван і Андрій продовжили справу батька і діда, і стали художниками.

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян зганяв у баньку, поки Тоня Матвієнко "варганить" олів'є на Новий Рік: "Режим"

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала свою маму Ніну такою, якою її мало хто бачив: молоденька бабуся з онукою на руках

Як повідомляв Знай.uа, донька Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко змусила весь дитсадок танцювати під пісню тата: "Дякую, моя сніжинка"

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко здивувала апетитами перед Днем святого Миколая, Арсен Мірзоян не впорається: "Як натякнути?"