Відомий український виконавець Дзідзьо (Михайло Хома), який розлучився зі співачкою Slavia після 7 років шлюбу, активно веде свій аккаунт і часто показує моменти зі своєї особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,6 мільйона чоловік.

Цього разу Дзідзьо показав, який шикарний стіл він приготував до Різдва Христового. Він навіть наварив традиційної святкової куті і спік пампушок. Також артист одягнувся в національну вишиванку. У підписі до знімка він написав декілька рядків з відомої колядки, яку зазвичай співають з 6 на 7 січня.

"Дай, Боже, добрий вечір!!!Дай, Боже, здоров‘я!!!Христос ся Рождає!!!" - написав Михайло Хома.

Коментарі - instagram.com/dzidzio/
Коментарі - instagram.com/dzidzio/

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Коментарі - instagram.com/dzidzio/
Коментарі - instagram.com/dzidzio/

Коментарі - instagram.com/dzidzio/
Коментарі - instagram.com/dzidzio/

Також стало відомо, як відсвяткувала Різдво колишня дружина артиста Slavia. У своєму Instagram вона розмістила своє фото в купальнику з якогось райського містечка, точне місце розташування якого вона вирішила не повідомляти. Але, очевидно, що співачка вирішила втекти від українських холодів закордон.

"Над засніженим селом вже зійшла зоря…… це в Україні, а тут тільки зійшло сонце 😊" - написала Ярослава.

Нагадаємо, Дзідзьо похвалився своїми солодкими пампушками-приберіг спеціально на Різдво: Slavia втратила шикарного кухаря

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська зізналася, з ким проводить весь свій час-чутки про Дзідзьо моментально пішли в небуття: "Море по коліно"

Також портал Знай.uа писав, що Slavia замаскувалася, щоб зустріти Новий Рік без Дзідзьо і в чужій країні: "Прекрасна"