Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка розлучилася з музикантом Дзідзьо (Михайлом Хома) після 7 років шлюбу і зайнялася сольною кар'єрою, активно розвиває свій аккаунт в соцсеті Instagram, де за нею стежить трохи більше 24 тисяч осіб, і ділиться з шанувальниками новинами з особистого і творчого життя.

Цього разу Ярослава Притула розповіла про свою захоплюючу подорож на Кубу, в стару Гавану. Дівчина навіть заглибилася в історію, щоб її шанувальники могли зрозуміти, що з себе представляє це місце, яке справило на неї велике враження. Вона написала пару фактів про кубинців, про їх не таке вже легке життя і досить дивні звичаї. Відразу видно, що співачці було цікаво дізнатися культуру Куби, що їй і вдалося.

Slavia, фото: Instagram
Slavia, фото: Instagram

"Розкіш на межі з бідністю. Люди на Кубі дружелюбні і життєрадісні. Попри тотальну бідність вони завжди посміхаються і пританцьовують, залишаючи по собі приємні спогади…", - написала Ярослава.

Також вона зняла парочку відеороликів міських вуличок, які своїм виглядом дуже схожі на український Львів, показала дивовижну гру музикантів у закладі, унікальні автомобілі та місцеві магазинчики.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, колишня Дзідзьо Slavia показала, чим можна приманити мужиків навіть без грудей і попи: "Ром, сигарети"

Як повідомляв Знай.uа, колишня Дзідзьо Slavia сховала під скелю засмаглі ніжки і гарненько намокла: "Це те, навіщо я прилетіла"

Також портал Знай.uа писав, що Slavia опинилася в будинку кумира мільйонів-такий же бородань, як Дзідзьо: "Все залишилося недоторканним"