Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк вирішила розкрити правду про стан своєї матері і спростувати всі безглузді чутки.

Як відомо, в жовтні 2018 року у акторки Анастасії Заворотнюк, яка знайома глядачам як Вікторія з серіалу "Моя прекрасна няня", було діагностовано онкологічне захворювання. Вже довгий час 50-річна зірка бореться з гліобластомою - раком головного мозку.

Анастасія Заворотнюк і Сергій Жигунов, скріншот відео
Анастасія Заворотнюк і Сергій Жигунов, скріншот відео

Хвороба стала важким випробуванням не тільки для самої Анастасії, але і для її сім'ї. Донька артистки Анна намагається не коментувати стан здоров'я мами і не розкривати подробиці лікування, але цього разу вона не стрималася під гнітом різних чуток і вирішила заявити про правду. Зовсім недавно від ЗМІ надійшло повідомлення про те, що акторка перестала розмовляти і втратила голос, а лікарі і зовсім не дають обнадійливих прогнозів.

Це викликало велику хвилю тривоги серед шанувальників артистки. Вони звернулися до неї і попросили спростувати чутки, але її обурили навіть такі припущення і домисли.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це чергова маячня журналістів", - категорично заявила молода дівчина.

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

Нагадаємо, що син Анастасії Заворотнюк знайшов собі дружину, як дві краплі води схожу на няню віку: "Але це поки"

Як повідомляв Знай.uа, донька онкохворої Анастасії Заворотнюк "постаріла" в серйозну диву: "Мені 20 стукнуло сьогодні"

Також портал Знай.uа писав, що донька "Моєї прекрасної няні" Заворотнюк показала справжнє обличчя: називала жінок "курками" і кричала на весь аеропорт