Відомий російська балерина і акторка Анастасія Волочкова, яка прославилася через гучні скандали і всюдисущого шпагату, любить радувати свою значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,2 мільйона людей.

Анастасія Волочкова розмістила свіжий знімок зі своїм новим коханим Сергієм Кузнєцовим, з яким вона познайомилася на популярному російському шоу "Давай одружимося". За останні тижні навколо парочки відбувалося чимало скандалів через історію з бортпровідником і темне минуле чоловіка, але, мабуть, це не зупинило балерину на шляху до любові.

Скріншот з Instagram, Настя Волочкова
Скріншот з Instagram, Настя Волочкова

У підписі Волочкова поділилася, що через щільний графік вона ніяк не могла зустрітися зі своїм обранцем, але тепер вони знову возз'єдналися. Сергій приїхав не з порожніми руками, він подарував артистці букет білих троянд і брошка у вигляді балерини зі стразами. Такі знаки уваги їй сподобалися і вона гідно оцінила подарунок.

"Ця зустріч була для мене несподіваною і приємною.😊 Сергій приїхав з моїми улюбленими білими трояндами і таким зворушливим сувеніром! 🙏 Брошкою у вигляді балеринки з улюблених мною страз.🩰 Я нескінченно ціную увагу і щирість! Романтику і довіру.." - написала артистка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/
Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Коментарі - instagram.com/volochkova_art/
Коментарі - instagram.com/volochkova_art/

Нагадаємо, "У бункері сиджу, купа зброї, з гранатами...": спливла правда про нового бойфренда Волочкової, в 2014 році працював на тітушок і заважав Майдану

Як повідомляв Знай.uа, заможний залицяльник Анастасії Волочкової пояснив, чому балерина пиячить і свариться з пілотами: старість чи здали нерви?

Також портал Знай.uа писав, що Настя Волочкова пригріла чоловіка, який розшукується поліцією, але її це не лякає: "Ми всі не безгрішні"