Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA, виконуюча поп з елементами електро-фолку і учасниця шоу "Танці з зірками" Олександра Заріцька має значну армію шанувальників, яку часто радує яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за її творчим життям стежить більше 300 тисяч чоловік.

Олександра Заріцька розмістила парочку перших фотографій зі своєї подорожі до Барселони, куди вона вирушила з компанією близьких друзів. Співачка показала, як вона сиділа в ресторанах на затишних вуличках, як співала на пляжі під укулеле, забиралася на високу вежу на мотузках, гуляла біля фантастичного фонтану з маленьким водоспадом і тусила в барі. Кадри вийшли неймовірними і дуже атмосферними.

Скріншот з Instagram, Олександра Заріцька
Скріншот з Instagram, Олександра Заріцька

У підписі до публікації артистка відразу вибачилася, що випала ненадовго з соціальних мереж і "звинуватила" у всьому це казкове іспанське місто, яке вона встигла полюбити всім серцем за короткий час.

"Вибачте що не роблю пости кожен день з Барселони, це місто не дає мені видихнути ні на хвилину, я не розумію як так сталося, що ми не були знайомі раніше, але це місто 100% закохало мене в себе", - написала зірка.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Олександра Заріцька з Каzка зізналася, хто зліпив з неї зірку на "Голосі країни": "Немає слів, найкрасивіша"

Як повідомляв Знай.uа, Олександра Заріцька з "KAZKA" після "Танців з зірками" підкорила "Голос країни": "Шанс, якого у мене не було"

Також портал Знай.uа писав, що Олександра Заріцька з "KAZKA" втерла ніс Тіні Кароль, яка поїхала до Грузії на "Танці з зірками": "Приклад для нашого шоу-бізу"