Стало відомо про те, що дочка відомої актриси Анастасії Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологічним захворюванням, Анна прокоментувала злиті в мережу фото мами.

Справа в тому, що кілька днів тому в мережі з'явилися фотографії з камери, яка зафіксувала двох людей в автомобілі. Здалеку може здатися, що за кермом фігурист Петро Чернишов, і його онкохвора дружина Анастасія Заворотнюк, яка вже більше двох років бореться з цією недугою.

Анна рідко коментує стан своєї мами, тільки коли вже не може терпіти нескінченну кількість питань. Як цього разу.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Анна опублікувала stories, на яких підтвердила побічно, що на знімку дійсно її мама, і їй ця новина дуже неприємна.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

"Не розумію, як люди не бояться, тому що всі ми під Богом ходимо" - прокоментувала це дівчина.

Частина користувачів розуміють, що дана тема неприємна для дочки актриси, адже хворіє її найрідніша людина, і коментатори в соціальних мережах забирають ще більше життєвої енергії.

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

"Не кажіть... Ну що тут лізти? Хворіє людина, важко хворіє. Немає сил ділитися цим, що незрозумілого?"- каже Анна з приводу нескінченних питань.

В якому зараз дійсно стані актриса-невідомо, адже з моменту коли про діагноз дізналися всі, Анастасія перестала з'являтися на публіці.

Нагадаємо, що дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк захотіла пограти в темряві

Раніше повідомлялося, що дочь онкохворої Анастасії Заворотнюк підставила попу під сонечко в Дубаї

Також, онкохвору Анастасію Заворотнюк помітили в авто поруч з чоловіком Петром Чернишовим