Ані Лорак. Фото: скріншот youtube
Ані Лорак. Фото: скріншот youtube

Ані Лорак у коротенькій сукні вирушила на "побачення", прихопивши доньку Мурата Софію

Ані Лорак показалася на публіці з донькою. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі. На початку року співачка відпочила в Дубаї, а вже до лютого повернулася до своєї концертної діяльності. Зокрема, 12 лютого Ані Лорак дала концерт у столичному московському ресторані. Відео початку виступу співачка опублікувала в Instagram.

Злата Огнєвіч. Фото: Instagram
Злата Огнєвіч. Фото: Instagram
Злата Огнєвіч. Фото: Instagram

"Холостячка" Злата Огнєвіч показала, як ніколи не зустрінеться з Андрієм Задворним

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Злата Огнєвіч має чимало шанувальників, саме тому вона намагається часто радувати їх новими фото, відео або цікавими новинами з особистого і творчого життя. Цього разу вона записала відео для популярної мережі ТікТок. На опублікованому відео Злата Огнєвіч постала в дуже стильному і елегантному образі. Вона одягла білий світшот з принтом і доповнила його масивним намистом.

Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов; фото: btcic.org
Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов; фото: btcic.org

Президент вирішив покинути свою посаду заради сина: позачергові вибори призначено на 12 березня

Чинний президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов збирається піти у відставку навесні. Туркменський глава держави, який займає даний пост вже чотирнадцяти років з 2007 року, а також носить титул Аркадаг (покровитель), заявив про те, що хоче залишити свій пост.

Нова Пошта, фото: Знай.ua
Нова Пошта, фото: Знай.ua

"Нова пошта" знижує вартість доставки посилок на 21%, але всього на один день

Компанія "Нова пошта" знижує тариф на доставку посилок як для бізнесу, так і для простих українців. Втім, це тимчасова Акція, яка діятиме лише один день - 13 лютого 2022 року. Про це йдеться на сайті компанії.

Нацвідбір на Євробачення-2022, фото Знай.uа
Нацвідбір на Євробачення-2022, фото Знай.uа

Нацвідбір на Євробачення-2022, фінал: казус Cloudless, сльози Тіни Кароль і тріумф Аліни Паш

12 лютого 2022 року відбувся фінал Нацвідбору на Євробачення-2022, яке пройде в Турині (Італія) з 10 по 14 травня. Цього року фінал був зовсім не таким, яким його звикли бачити українці. У журі не було улюбленця публіки Андрія Данилка, а Сергія Притулу на сцені замінила Маша Єфросиніна. Ще одним ведучим був Тимур Мірошниченко.

День святого Валентина - фото Unsplash
День святого Валентина - фото Unsplash

Топ небажаних подарунків на День святого Валентина: як не розгнівати долю і не накликати біду у стосунки

Вже не за горами головне свято закоханих - День святого Валентина, тому все в пошуках хорошого подарунка для своєї половинки. Найголовніше в цій справі, це щоб презент оцінила друга половинка. Цього разу ми розповімо про подарунки, які краще не дарувати на День закоханих, посилаючись на народні прикмети та повір'я.