Скрін, Instagram Влада Седан
Скрін, Instagram Влада Седан

Владу Седан готові взяти навіть з "причепом" від Олександра Зінченка

Дружина відомого футболіста з "Манчестер Сіті" і збірної України Олександра Зінченка взяла участь у зйомках гумористичного шоу "Підкати". Влада Седан оцінювала так званий "флірт" чоловіків, які намагалися її вразити своїми навичками спокушання в жартівливій формі.

Віталій і Володимир Кличко, скріншот
Віталій і Володимир Кличко, скріншот

Володимир Кличко надихнув українців сміливим вчинком у часи агресії та паніки

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Брат мера Києва, Віталія Кличка, Володимир, легендарний боксер приїхав з Австралії, де проживає з сім'єю в Україну, щоб підтримати своїх близьких і громадян в цей складний час. На своїй сторінці в Instagram Володимир виставив селфі з центральної площі Києва, біля годинника на Майдані Незалежності.

Поліція. Фото: скріншот youtube
Поліція. Фото: скріншот youtube

Учитель під час поїздки в Карпати дозволяв дітям вживати спиртне і чіплявся до школярки

Мама школярки розповіла, як під час поїздки з однокласниками в Карпати вчитель, який їх супроводжував дозволяв дітям вживати спиртне і навіть чіплявся до її дочки. Про це мама дівчинки Олена написала у фейсбук-спільноті "БАТЬКИ SOS".

Джо Байден. Фото: Twitter
Джо Байден. Фото: Twitter

Президент США Джо Байден звернувся до українців і пригрозив Путіну "відповіддю"

Байден анонсував свій виступ у Білому домі. Він запевнив, що розвідка і спецслужби моніторять кордони нашої країни. Зокрема, виступ президента США оприлюднено в його офіційному Twitter.

Маша Єфросиніна, фото з Instagram
Маша Єфросиніна, фото з Instagram

Маша Єфросиніна роздяглася до ліфчика, щоб показати, що її бісить

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про те, як їй вдалося полюбити себе, і що вона для цього робить щодня. Маша Єфросиніна зізналася, що в останні час її почали трохи підбішувати фрази "полюби себе", "будь в моменті", "знайди усвідомленість". Вона вважає, що за останній час вони стали дуже поверхневими і заїждженими.

Юрій Горбунов, скріншот: YouTube
Юрій Горбунов, скріншот: YouTube

Юрій Горбунов похизувався популярністю свого 4-річного сина у дівчаток

Телеведучий опублікував фотографію валентинок, які надарували його чотирирічному синові Івану. Фолловери засипали даний пост безліччю позитивних коментарів.

Лікарня, скріншот: Youtube
Лікарня, скріншот: Youtube

У МОЗ розповіли про успіхи боротьби з онкологією у дітей: закуповують ліки, роблять трансплантації

У Міністерстві охорони здоров'я України показали невтішну статистику захворюваності на рак серед дітей і розповіли, як влада бореться з цією проблемою, а також що встигли зробити лікарі за минулий 2021 рік.