Українська акторка, зірка найромантичнішого шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", любить радувати свою армію шанувальників різними новинами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 860 тисяч чоловік.

Ксенія Мішина в Insta Stories показала, як насолоджується відпочинком в горах, куди вона вирушила зі своїм дев'ятирічним сином Платоном і компанією друзів. Артистка встигла погуляти по околицях, побачити всю міць природи, а також випробувати з рідним маленьким чоловічком снігові розваги. Платон вперше в житті став на сноуборд і, за словами Мішиної, швидко почав навчатися.

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина

Після вона вирішила відправитися в місцеву лазню. Акторка залишилася в неймовірному захваті і заявила, що подібного ще не відчувала. Допоміг їй у цьому молодий хлопець на ім'я Макс, який судячи з усього займався організацією "парилки". Артистка подякувала йому і люб'язно залишила відмітку. На опублікованих кадрах можна побачити її друзів і того самого Макса, що грає на баяні в напівроздягненому вигляді.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина
Скріншот з Insta Stories, Ксенія Мішина

"Просто не уявляєте, який дикий кайф ми зараз пережили в цій лазні. Це ... слів немає. Я вперше в такій лазні", - сказала Мішина на відео.

Нагадаємо, Олександр Еллерт схуд на 10 кг і знову захотів до Ксенії Мішиної: "Є почуття один до одного"

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Мішина зізналася, чому ніколи не отримувала валентинки від коханих: "Маніфест любові"

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина повалялася з коханим чоловіком на підлозі: "Слухати і не тиснути"