Стало відомо про те, що гурт Kalush Orchestra все ж представить Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2022. Вони замінять Аліну Паш, яка після перемоги на національному відборі була дискваліфікована.

Про це повідомив мовник "Суспільне". Незважаючи на чутки про відмову, представникам все ж вдалося домовитися, і підписати офіційний контракт.

Рішення було прийнято у вівторок, 22 лютого під час засідання Організаційного комітету Національного відбору на участь у Євробаченні-2022, яке пройде в італійському Турині вже в травні.

Kalush Orchestra, скріншот
Kalush Orchestra, скріншот

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Було прийнято рішення після дискваліфікації Аліни Паш, що право представити країну на конкурсі перейде другому місцю, а це "Kalush Orchestra".

Через кілька днів затишшя дане рішення було погоджено.

"Ми вдячні кожному, хто підтримував нас під час фіналу Нацвідбору на Євробачення-2022 і віддав нам перше місце в SMS-голосуванні. Обіцяємо кожному українцю, що виправдаємо ваш вибір. У важкі часи для нашої країни ми повинні знову заявити про себе на весь світ. Тому ми готові гідно представити Україну перед усією Європою", - сказав вокаліст гурту Олег Псюк.

Варто нагадати, що в результаті Національного відбору колектив опинився на другому місці, і від перемоги їх поділяв всього лише один бал. Після скандалу з переможницею Аліною Паш було прийнято рішення запропонувати хлопцям це місце, і вони погодилися.

Тепер пісня "Stefania" прозвучить 10 травня на великій арені в Турині, а якщо все складеться успішно, то ще й 14 травня під час фіналу.

Нагадаємо, що лідер "Kalush Orchestra", який може поїхати на Євробачення-2022, різко відповів українцям

Раніше повідомлялося, що Kalush Orchestra погодилися представити Україну на Євробаченні-2022

Також, Анастасія Приходько готова поїхати на Євробачення після відходу Аліни Паш