Продюсер Wellboy Юрій Бардаш вирішив висловитися про представників України на пісенному конкурсі Євробачення Kalush Orchestra. На думку чоловіка вони не маю права представляти нашу країну на міжнародній арені.

Нові ролики він записав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, відвантаживши відразу кілька stories.

Юрій Бардаш опублікував уривок з виступу колективу на національному відборі, і заявив: "Вважаю, що це круто!!! І для внутрішнього ринку ок) але, на весь світ потрібно представляти щось своє! Українське. А це на жаль не про Євробачення, так що досвідання" - говорить продюсер.

Юрій Бардаш, фото: Instagram
Юрій Бардаш, фото: Instagram

Він звинуватив артистів у плагіаті Coolio, і вважає, що це неправильно.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Юрій Бардаш, фото: Instagram
Юрій Бардаш, фото: Instagram

Юрій Бардаш, фото: Instagram
Юрій Бардаш, фото: Instagram

Після цього він вирішив ще висловитися з приводу скандалу із забороненими речовинами. З'ясувалося, що раніше соліст Kalush Orchestra поширював наркотичні речовини, тому що йому потрібні були гроші.

"Я не думаю, що країна настільки глуха і сліпа, щоб відправити на Євробачення людину, яка продавала наркотики. Баригу виходить. І як він сам каже, йому просто потрібні були гроші. Я не проти бариг, все нормально, але, коли ти претендуєш там на те, щоб представляти країну на міжнародній арені, то це не підходить" - каже чоловік.

Далі він вирішив висловитися стосовно відмови свого підопічного Wellboy поїхати на конкурс, якщо раптом надійде така пропозиція, і хтось навіть закупив на це рекламу. Однак продюсер вирішив, що якщо Антону запропонують, то він поїде точно.

Нагадаємо, що Антон wellboy "спалив" собі волосся на голові і став лиходієм: можна знімати продовження "Один вдома"

Раніше повідомлялося, що Антон зізнався лисому другу Тіни Кароль, що перший "кекс" стався лише недавно

Також, знайшли спільну мова: Kalush Orchestra представлять Україну на Євробаченні-2022