Відомий український футболіст Андрій Шевченко звернувся до всього світу перед матчем Мілан-Інтер.

Звернення транслювали на футбольному полі перед самим початком матчу. Колишній форвард Мілана, а також тренер збірної України Андрій Шевченко емоційно звернувся до вболівальників півфінального матчу Кубка Італії Мілан – Інтер. Зробив він це італійською мовою.

Чоловік закликав підтримати світову спільноту Україну, а також зупинити війну, бо далі так тривати вже не може.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Дорогі італійські друзі. Я прошу вас продемонструвати потужну підтримку миру в Україні з Сан-Сіро. Український народ прагне миру. Тому що у світу немає кордонів. Адже те, що об'єднує, має бути сильніше того, що розділяє. Давайте разом зупинимо цю війну. Всіх обіймаю", - сказав Андрій Шевченко з екрану табло стадіону в Мілані.

Завершився, до слова, матч у нічию-0: 0. Поєдинок-відповідь відбудеться 20 квітня. Тоді і визначиться фіналіст Кубка Італії, який зіграє з переможцем іншої пари – Ювентус VS Фіорентина.

Інший відомий футболіст Олександр Зінченко також намагається висвітлювати правду стосовно війни в Україні. Цього разу він вивів МанСіті на матч Кубка Англії в якості капітана, захопивши з собою прапор.

"Ми - з Україною", – з такого напису і українським прапором в серці на табло стадіону починався поєдинок.

Світові зірки продовжують підтримувати Україну в такий складний для всіх час, і закликають Володимира Путіна зупинити війну, так як страждають в цьому мирні люди.

Нагадаємо, що Слава Дьомін, Віктор Павлік і Козловський звернулися до росіян і білорусів із закликом: не пускайте синів на війну

Раніше повідомлялося, що Дмитро Комаровський повідомляє, що йому дзвонить багато росіян і кажуть, що вони бояться виходити на протест.

Також, Марія Бурлака показала Київ і повідомила про останні події