Відомий український футбольний тренер Андрій Шевченко зворушливо підтримав своїх колишніх підопічних з національної збірної у вирішальному поєдинку у відборі на Чемпіонаті світу-2022.

На своїй особистій сторінці в Twitter колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко, який на даний момент є наставником італійського клубу Дженоа, побажав успіху своїм минулим вихованцям у важливому поєдинку у відборі на Чемпіонаті світу.

Як відомо, 16 листопада збірна України зустрінеться на стадіоні Білине Поле в місті Зениця з Боснією і Герцеговиною. За підсумками стане відома доля "жовто-синіх" у цьому кваліфікаційному раунді.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Примітно, що відбір на ЧС-2022 національна збірна починала під керівництвом Андрія Шевченка. Однак, у трьох стартових турах наша команда жодного разу не виграла, звівши всі три зустрічі до нічиєї.

Збірна України, кадр з відео
Збірна України, кадр з відео

Раніше ми писали про те, що Боснія і Герцеговина - Україна: коли і де дивитися найважливіший матч національної збірної у відборі на Чемпіонат світу - 2022

Нагадаємо, що Олександр Петраков відправив Ярмоленка, Зінченка і Малиновського до "Бога" перед матчем з Боснією: "Що поганого?"

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Шевченко похвалився сином-красенем, у свої 15-майже принц: дівчата, бережіться

Також портал Знай.uа писав, що Луческу залишається в "Динамо": Андрій Шевченко прийняв рішення повернутися в італійську серію А