Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, ділячись цінними порадами і сповіщаючи про важливі події. Ольга Горбачова має немаленьку аудиторію в соцмережі Instagram, на її аккаунт підписано понад 220 тисяч осіб.

Цього разу вона розмістила розмовний відеоролик для тих, хто особливо важко переживає наслідки страшної війни росії проти України, із закликом скористатися найвірнішим методом, який знайомий практично кожній родині. Ольга Горбачова порадила шанувальникам звернутися до Бога і віддатися молитві, яка здатна вилікувати душевні рани.

У своєму зверненні жінка зазначила, що зараз крізь усіх українців проходить неймовірний обсяг болючої інформації. Чергова жахлива новина може зломити дух або посіяти нагатив. Вона впевнена, що в такому хиткому стані, крім медитації або практик, також здатна допомогти молитва. Тому вона запропонувала сходити в найближчу церкву і звернутися до Всевишнього з проханням про те, щоб ті люди, що знаходяться в окупації, скоріше звільнилися.

Користувачі соцмережі подякували Горбачову за настанови і підтримали її в цьому питанні, залишивши безліч позитивних коментарів під публікацією.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Коментарі - instagram.com/gorbachovaolga/
Коментарі - instagram.com/gorbachovaolga/

Нагадаємо, наречена Мурата Налчаджіоглу підтримала українців: не стала мовчати, як Ані Лорак

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Данилко розповів, як народилася легендарна фраза Вєрки Сердючки: "Тоді йдіть в пі**у"

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва показала прірву між воїнами ЗСУ та армією окупанта - унітази на місці: "Цінне не чіпали"