Відома українська прима-балерина і суддя популярного шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар регулярно балує численних фанатів яскравими і свіжими публікаціями на своєму акаунті в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 330 тисяч осіб.

Відомо, що ще недавно Катерина Кухар виступала зі своєю балетною трупою для європейців в Норвегії, щоб зібрати якомога більше грошей постраждалим дітям в цій страшній війні. Артистка вирішила, що їй пора трохи відпочити і прогулятися зі своїм чоловіком Олександром Стояновим по парку в Осло, де представлені неймовірні роботи норвезького скульптора Вігеланда.

Скріншот з Instagram, Катерина Кухар
Скріншот з Instagram, Катерина Кухар

Катерина описала, як сильно її вразило місце і розповіла про скульптури оголених людей в парку, в яких прихований глибокий сенс. Побачене наштовхнуло балерину на роздуми про кровопролитну війну, яку розв'язала ворожа країна, і про втрати, що несуть українці день у день.

"Мені здається, що саме у воєнний час мистецтво як ніколи актуальне. Тому-то мистецтво - антипод війни, воно про життя і творення. У такий складний час важливо вижити духовно, а не тільки фізично", - написала Кухар.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Користувачі соцмережі задалися питанням, як чоловік Кухар зміг виїхати з України, коли в країні оголошена мобілізація. Також деякі заявили, що такі публікації і думки балерини у воєнний час недоречні.

Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/
Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/

Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/
Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/

Нагадаємо, легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар у пачці "привезла" до Норвегії Олену Зеленську: "Перша леді з нами"

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Білик, Катерина Кухар та Наталія Могилевська віддали шану тим, хто щодня допомагає людям

Також портал Знай.uа писав, що легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар поділилася радісною новиною, всі цього чекали: "путін, Лебедине озеро, мрії такі мрії"