Український музикант, вокаліст гурту "Океан Ельзи" і один з тренерів на вокальному проекті "Голос країни-12" Святослав Вакарчук не сильно часто радує своїх шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 290 тисяч чоловік.

Цього разу, замість публікацій з благодійних концертів, які Святослав Вакарчук регулярно проводить у різних містах, та постів на підтримку Україні, артист розмістив гумористичне відео з метою пожартувати над усіма росіянами, які так сильно бояться українців через "згубний" вплив на їхню країну.

Співак показав у відеоролику ту саму біологічну "зброю", про яку говорили в російських ЗМІ. А саме - фазана, який спокійно розгулював по парку в Краматорську, гріючись на сонечку і обстежуючи територію в пошуках їжі. Вакарачук пожартував, що птах войовничо захищає український прапор, що висить на піднесенні.

Скріншот з Instagram, Святослав Вакарчук
Скріншот з Instagram, Святослав Вакарчук

Користувачі соцмережі оцінили гумор артиста і похвалили невинного фазана за його захист. Також вони згадали про Євгена Комаровського, який нещодавно показував бойових індиків.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/
Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/
Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

Нагадаємо, слова пробирають до мурашок: Вакарчук з "Океаном Ельзи" випустив пісню про місто-мученика Маріуполь і його захисників

Як повідомляв Знай.uа, Святослав Вакарчук відсвяткував знищення крейсера "Москва" - це тільки початок: "Дійшов, хто наступний?"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова зворушилася через вчинок Святослава Вакарчука: не побоявся руїн