Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка в червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій аккаунт. За дівчиною стежить близько 160 тисяч чоловік.

Катерина Репяхова, перебуваючи в Ізраїлі у рідної сестри вже протягом місяця, знімає багато відеороликів і розповідає все про життя далеко від рідної країни. Будучи закордоном, вона не втрачає часу даремно, молода мама вирішила всерйоз зайнятися фізичною формою. Вона влаштовує піші прогулянки до моря і спортивні тренування.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

У своїх Insta Stories Репяхова розповіла про своє нове досягнення - за день вона пройшла 9 кілометрів і зізналася, що дуже втомилася. Але навіть після насиченої прогулянки вона не вляглася спати, а вирішила приступити до навчання. Як відомо, зараз дівчина розвиває свої навички в українській мові. Так як вдень вона доглядає за сином Михайлом, час на себе знаходить тільки до вечора.

"Можна було би подумати, що я після 9 км йду спати. Але я йду вчитися. Мені вдень не вистачає часу, Міша потребує уваги. А зараз спить", - написала Репяхова.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Нагадаємо, Катя Репяхова розповіла, як їй живеться без Віктора Павліка в Ізраїлі: "Не замінить будинок"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала, як підріс її малюк: "Моє життя зупинилося"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Репяхова зізналася, що зробить першим ділом, повернувшись до Віктора Павліка: "Завжди відкладала"