Креативні українці змонтували неймовірний відеоролик за участю голлівудської акторки Анджеліни Джолі і радника президента України Олексія Арестовича.

Відеоролик розмістили на акаунті "Нового каналу" в Instagram, на який підписано понад 950 тисяч осіб. У підписі до публікації зазначили, що автором ролика виступили невідомі українці і його взяли з соцмережі.

Люди взяли нарізки з фільму "Містер і місіс Сміт", де головні ролі закоханої і трохи божевільної парочки зіграло колишнє подружжя Бреда Пітта і Анджеліни Джолі. До фрагменту змонтували нарізку з одного інтерв'ю Олексія Арестовича. Таким чином вони опинилися за одним столом, насолоджуючись вечерею. Акторка спокусливо посміхалася політику, а той розповідав про досягнення української армії у війні з російськими окупантами.

Реакція користувачів соцмереж була миттєвою. Деякі заявили, що це найкраще, що вони бачили за останній час, інші навіть оцінили, наскільки добре виглядають разом Арестович і Джолі. Були і ті, хто був здивований вибором на користь Олексія, а не глави міста Миколаєва Віталія Кіма.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Коментарі - instagram.com/novy_channel/
Коментарі - instagram.com/novy_channel/

Коментарі - instagram.com/novy_channel/
Коментарі - instagram.com/novy_channel/

Нагадаємо, що обрала Анджеліна Джолі в "Львівських круасанах": співробітники закладу "злили" уподобання Лари Крофт

Як повідомляв Знай.uа, Канделакі і Рогозін бурхливо відреагували на візит Анджеліни Джолі в Україну: одну нудить, а другий кличе в Донецьк на "пиво і горілку"

Також портал Знай.uа писав, що Jerry Heil і Kalush Orchestra записали пісню для Анджеліни Джолі: хочуть, щоб вона стала ангелом миру в Україні