Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка в червні стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій аккаунт. За дівчиною стежить близько 160 тисяч чоловік.

Цього разу Катерина Репяхова розмістила новий пост, в якому детально розповіла про життя далеко від рідної країни. Як відомо, на даний момент вона зі своєю мамою і маленьким сином від Віктора Павліка знаходиться у сестри в Ізраїлі. Раніше дівчина говорила, що ця подорож була запланованою, і навіть якби не було цих жахливих подій, вона все одно б полетіла.

Але Репяхова поспішила повідомити, що вже в травні місяці збирається повертатися в Україну, тільки от не в Київ, так як там є загроза ракетних ударів. Також вона нагадала, що її чоловік не покидав територію рідної країни і на даний момент допомагає ЗСУ своїм талантом, заробляючи гроші на благодійних концертах.

Віктор Павлік, фото з instagram
Віктор Павлік, фото з instagram

За час перебування в Ізраїлі Репяхова вирішила зайнятися своєю освітою, а саме - навчанням української мови. Навіть незважаючи на те, що вона все життя говорила російською мовою, вона з власної ініціативи вирішила повернутися до рідної. Спорт також прийшов в її життя, вона регулярно бігає біля моря і проводить тренування.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Наразі я вивчаю правопис українською мови, просування в instagram та займаюсь спортом кожного дня. Мені дуже важливо не жити з синдромом відкладеного життя 🥺" - написала Репяхова.

Нагадаємо, Катя Репяхова зізналася, чим займається вночі, поки син Віктора Павліка спить: "Можна було б подумати..."

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова показала, на кого залишає сина, поки розважається на морі - Павлік буде розлючений: "Міша в надійних руках"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Репяхова розповіла, як їй живеться без Віктора Павліка в Ізраїлі: "Не замінить будинок"