Український теле- і радіоведучий, колишній головний редактор чоловічого журналу XXL і герой романтичного шоу "Холостяк" Микита Добринін часто радує шанувальників новинами зі свого життя молодого батька і люблячого чоловіка в соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,3 мільйона чоловік.

Микита Добринін в Insta Stories показав трепетні і особисті моменти зі своєю єдиною дитиною - сином Левом, якого народила його дружина Даша Квіткова в липні минулого року. Люблячий батько також не забув вручити хлопчикові подарунок у вигляді іграшкового літака під відомою назвою "Мрія". Якраз такий об'єкт, тільки вже реальний, зруйнувала російська армія під час повітряної атаки в Гостомелі.

Скріншот з Insta Stories, Микита Добринін
Скріншот з Insta Stories, Микита Добринін

Телеведучий не забув погратися з сином обновкою і покрутив біля нього цей крилатий плюшевий літак, а той відразу схопив його в свої маленькі ручки. Судячи з реакції малюка, йому дуже сподобався подарунок, посмішка не сходила з його обличчя. Добринін також зазначив, що любов до авіації це у них сімейне.

Скріншот з Insta Stories, Микита Добринін
Скріншот з Insta Stories, Микита Добринін

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Даша Квіткова з боку зняла, як Микита вчить їх сина ходити. Малюк вже робить перші кроки, а батько страхує його зверху, тримаючи за ручки. Кадри вийшли неймовірно милими і теплими.

Нагадаємо, Даша Квіткова відчинила сорочку і розповіла про фігуру своєї мрії: "Ще багато працювати"

Як повідомляв Знай.uа, Микита Добринін, який з перших днів війни записався в ТРО, спробував повернутися до звичайного життя: "Дайте емоцій"

Також портал Знай.uа писав, що Дашу Квіткову розсмішили думки про зраду чоловіка Микити Добриніна - українці не оцінили "самовпевненість": "Подивіться на мене..."