Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку і королеву ночі, обожнює радувати свою значну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram. За творчістю і яскравим образом зірки в соцмережі стежить 2,6 мільйона чоловік.

Оля Полякова розмістила відеоролик зі свого виступу в Хорватії. Співачка виконала гімн України і "Колискову мелодію" для всіх уболівальників, які прийшли на благодійний матч хорватського футбольного клубу "Хайдук" з українським "Шахтарем".

Захід відбувся на великому стадіоні "STADION POLJUD" і його масштаби дійсно захоплюють. Артистка потужним голосом виконала свій репертуар, змушуючи серце кожного присутнього завмерти від захоплення, а на задньому тлі танцювала пара молодих хлопців.

Скріншот з Insta Stories, Оля Полякова
Скріншот з Insta Stories, Оля Полякова

"Колискова мелодія України" на стадіоні в Хорватії разом з танцюристами Софією Альба і Кирилом Новіковим", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У підписі до публікації Полякова також нагадала шанувальникам про свій майбутній тур по великих містах США. Артистка повідомила, що частину зібраних з концертів грошей вона пожертвує ЗСУ.

Коментарі - instagram.com/polyakovamusic/
Коментарі - instagram.com/polyakovamusic/

Коментарі - instagram.com/polyakovamusic/
Коментарі - instagram.com/polyakovamusic/

Нагадаємо, Мішель Андраде з "Орел і решка" переплюнула Олю Полякову і Юлю Саніну, гімн України співали всі в Хорватії

Як повідомляв Знай.uа, Оля Полякова вирішила відкривати нові горизонти, їде підкорювати США: "Ще ніхто не чув"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова закликала викреслити Лорак, Тодоренко, Джигана, Астровську та інших зі списку українців: "Не мають права"