Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Як відомо, зовсім недавно, 4 травня, Насті Каменських виповнилося 35 років. З нагоди свого дня народження артистка оголосила збір коштів на придбання машин для українських військових, тим самим вона вирішила допомогти рідній країні в цій страшній війні з росією. І ось, через кілька днів вона повідомила про результати. Разом з шанувальниками Каменських вдалося зібрати понад 180 тисяч гривень. За словами артистки, всі кошти вона пожертвує ЗСУ.

Крім того, співачка зізналася, що все ще читає привітання та побажання від шанувальників, які вони їй адресували в день народження. Вона подякувала кожному за теплі слова і за участь у зборі грошей.

"Та головним подарунком для мене стало те, що ви долучились до збору, про який я розповіла в свій ювілей в попередньому пості. І разом ми зібрали понад 180 000 грн на автомобілі для ЗСУ! Дякую вам за це!", - написала Каменських.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Нагадаємо, Настя Каменських розповіла, яке бажання загадала в день народження: "Про таке потрібно мовчати"

Як повідомляв Знай.uа, Потап показав найкрасивішу жінку в світі, яка його надихає: "Ангел миру"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських показала Україні "останні" слова з Херсона: "Чому про нас мовчать?"