Українська акторка і одна з найбільш спортивних учасниць "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна, яка славиться своєю неймовірною розтяжкою і соковитими формами, є активною користувачкою соцмережі Instagram. Молода артистка регулярно розміщує свіжі публікації і ділиться подробицями свого яскравого життя, за якою стежить близько 65 тисяч осіб.

Катерина Нікітіна показала, чим вона займається далеко від рідної України. Як відомо, дівчина вже довгий час перебуває у Франції, куди вона вирушила в пошуках безпечного місця.

Скріншот з Insta Stories, Катя Нікітіна
Скріншот з Insta Stories, Катя Нікітіна

Як виявилося, без діла артистка не сидить, їй запропонували роботу на кухні в місцевому ресторанчику. Крім своєї творчої діяльності, проведення онлайн-тренувань і регулярної допомоги рідній країні, вона ще встигає вечорами мити посуд за гостями закладу.

Нікітіна розмістила парочку Insta Stories зі свого робочого місця і розповіла, що миє посуд 1-2 рази на тиждень. Вона відповіла на питання, чому вона взагалі вирішила працювати. Артистка заявила, що їй зовсім неважко допомогти, тим більше закордоном їй потрібні гроші. Крім того, Нікітіна повідомила, що це все тимчасово, так як скоро вона планує повертатися в Україну.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Дівчина зізналася, що їй не зовсім подобаються її обов'язки. Але вона навіть не проти показати французам, що таке чистота і порядок, тому що за словами Катерини, на кухні в місцевих закладах досить брудно.

Нагадаємо, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" допомагає ЗСУ, займаючись з українцями корисною справою: без розтяжки не обійшлося

Як повідомляв Знай.uа, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" порівняла Медведчука з упоротим тваринам: "Один лисиць, інший щур"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" в коротенькому топі здивувала чудесами розтяжки: позаздрить сам Ван Дамм